Pages

Sunday, May 1, 2011

Menyampah!

Assalamualaikum..

So, as usual, lepas gua balik dari stalking2 blog orang nih, mestilah ada terjumpa something yang tak puas hati and geli usus gua nengoknya. Gua bukan ape, sekadar nak luahkan ape yang gua pikir je. Kalo ada yang marah tu, sori aaa. Gua tak mo cari gaduh. Well, kebanyakkan blog2 yg gua stalking untuk sesi ni, biasanya blogger pompuan. *sikit2 pompuan2..takder orang lain ke??

So, kalo dulu aku pernah citer yang aku ada tengok gambar blogger pompuan skali ngn lurah2 dia tu, kali ni nak citer sal blogger2 pompuan yg suka tulis entri2 yang berkaitan kisah cintanya. Well, gua punyalah tak suka dengan entri2 yg gediks cenggini. Bagi gua, tak perlulah nak citer kat orang sal nih. Semalam, gua terbaca satu entri sorang blogger pompuan nih, yg memaki hamun entah sape tah, sebab si Misterius tu dok kacau idop dia ngn pakwe dia. Ape lagi, lam entri tuh siap dinyatakan perkataan "babi" lagi. Ade ke patut?? Alo cik adik manis...Pakwe lu tu dah sah jadik milik u ke?? Mau marah pun biarlah bertempat. Yang paling bestnye, pompuan nih, siap cakap yg si Misterius tu "syaitonirrojim". Haillaaaa..Kalo da marah tu, memang kuar segala macam kata2 kesat yg tak dibenarkan lam Islam. Haihh..dasat jugak ye bila pompuan marah2 ni.

Then, tadi aku pegi baca pulak satu entri nih kat blog gadis ni. Yang ni tulis entri yg ada unsur2 gediks. Cett! Tak suka betul aku. Dia cakap la yang dia takleh idup tanpa pakwe dia. Walau pakwe dia tak mesej pun dia siap nangis sampai sakit dada. Pakwe dia tinggalkan dia untuk tito kejap pun dia dah sedih. Aiyyooo, amma appa..Dasat nyer kuasa cinta nih erk. Gua tak pernah bercinta dan gua tak nak bercinta sebelum gua kawin. Ngerti?? he2. Apa yg gua nak simpulkan kat sini, kalo rindu dendam pun kat pakwe lu tu, kawin la cepat2. Da jadi zina ati lu tau tak?? Dan kapel2 ni benda yang membawa kita dekat pada zina tau.

Sedarlah sikit. Most of blogger2 pompuan ni akan tulis entri sal dia and pakwe2 dorang. Letak gambar dorang bersama la. Letak gadget bilang dah bape lama dorang kapel. Letak gambar katun duk kiss2 la. Eeiii..bagi gua benda2 camtu tak payahlah erk. Memang pompuan kalo da kapel, dorang yg melebih2 pulak. Aigoo! jangan gua ditemukan ngn pompuan yang macam nih dah ler. Tak suka gua. Kalo dah kemaruk sangat tu, kawinlah erk cepat2. Tak tertanggung dosa lama2 gadis2 ku sekalian. Harap korang mengerti. Dan jaga maruah diri korang baik2 ye gadis2.
Ok la..gua harap korang faham. Lau ada yg terasa ati ngn entri gua ni, harap maaf. Sekian..Adiosssss..

P/S: Ngeh2..gua tau..mesti dalam kalangan lu orang pikir "ikut suka ati doranglah nak tulis ape pun. Suka ati doranglah nak kapel ke tak. Sibuk je mamat ni." Betul tak?? Tapi gua buat camnih ada baiknya jugak tau..pikir2 la ek

3 comments:

Shahananz Sevenz Mokhtarz said...

hahaa..no komen coz i'm doing like that tu..but not in my entry laa..just for blog look nice..hehee

Stalker terhebat said...

heehe..ye ke??ngeh3

sengat said...

wah...... der tlg komen blog wa lak... ade org ckp blog wa mengarut.... tlg komen2 kay... wa x nk org ckp wa syok sendiri...